Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Praha uvidí pokerovou bitvu Rafaela Nadala s Ronaldem

Praha uvidí pokerovou bitvu Rafaela Nadala s Ronaldem
zdroj: tisková zpráva

Světová tenisová jednička Rafa Nadal dnes prozradila, že se 12. prosince 2013 utká s brazilskou fotbalovou legendou Ronaldem v živém charitativním pokerovém turnaji pořádaném v rámci pokerového festivalu European Poker Tour (EPT) Prague.

Turnaj, který byl oznámen v listopadu tohoto roku, bude Nadalovou první zkušeností s živým pokerem, na níž se připravuje již od svého seznámení s pokerem v červnu 2012. Mezi dalšími hráči v souboji o charitativní prize pool ve výši 100.000€ uvidíte bývalého ukrajinského fotbalistu Andrije Ševčenka, italského lyžaře Alberta Tombu, bývalou hráčku pozemního hokeje Fatimu Moreira de Melo z Nizozemí a profesionálního pokerového hráče Daniela Negreanu.

“Ronaldo byl pro mě vždycky hrdina a já se těším na naše střetnutí u pokerového stolu", přiznává Nadal. “Na pokeru je skvělé, že pro nás představuje společné místo pro soupeření, a navíc strategie v pokeru i sportu mají hodně společného. Proto bude zajímavé sledovat, jak Ronaldo dokáže využít své zkušenosti z fotbalu na pokerovém plátně.”

Ronaldo není v živých pokerových turnajích žádným nováčkem. Za sebou má účast na turnajích v rámci Brazil Series of Poker (BSOP) v Brazílii a EPT v Barceloně na začátku tohoto roku. Sám říká: “Bude to skvělý turnaj a jedna z mála příležitostí, kdy se v jednom herním poli můžu postavit Rafovi i jinými sportovcům. My všichni jsme profesionálové ve sportu, ale každý v úplně jiném odvětví. Poker je pro nás místem, kde si budeme všichni rovni.”

Podívejte se na toto video ze zákulisí, jak se daří Rafovi při pokerovém tréninku:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma