Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Rádio Hey bude ve Vratislavi vysílat pro české fanoušky!

Rádio Hey bude ve Vratislavi vysílat pro české fanoušky!
Image: 0006433605, License: Rights managed, Restrictions: ::::::::::::::, A male Czech Republic fan wearing a hat and singing in the crowd during the 2006 World Cup, Property Release: No or not aplicable, Model Release: No or not aplicable, Credit line: Profimedia.cz, Alamy | zdroj: tisková zpráva

Jediná rozhlasová stanice v České republice, která se specializuje ve svém vysílání na sport a rockovou muziku bude ke slyšení během fotbalového Euro 2012 přímo v polské Wroclawi.

Čeští fanoušci cestující na zápasy národního fotbalového týmu tak zažijí dokonalý servis. Informace o dopravní situaci ve městě, které pomohou při příjezdu a odjezdu fanoušků ze zápasů ve Wroclavi. Také speciální a živě aktualizované tipy na návštěvu zajímavostí města, pozvánky do restaurací a pubů, které osobně během posledního půlroku vyzkoušeli redaktoři Radia Hey přímo na místě.

A nejen to! Důležité informace české fanouškovské ambasády i organizačního výboru – to vše uslyšíte v češtině během hracích dnů národního týmu. Společně se tak všichni chtějí postarat o bezproblémový pobyt českých fanoušků ve Wroclawi.  Díky pozvání wroclawského radia Aplauz uslyšíte tak na vlně 95,1 fm ve Wroclawi češtinu v hracích dnech v míře nevídané.

A to není zdaleka všechno ! Rádio Hey bude vysílat dopravní informace v češtině také na dalších polských stanicích, které vysílají v blízkosti česko-polské hranice a je tak předpoklad, že je fanoušci cestující z různých koutů naší republiky naladí poté, co ztratí signal českého Rádia Hey. Jedná se o několik vysílačů stanic RMF Maxx a Radio 90.

Vlastně tak navážeme plynule na zpravodajství Rádia Hey na českém území, kde budeme pohyb našich fanoušků sledovat a upozorňovat je na nejlepší cesty a případná nebezpečí, která mohou při tak mohutném přesunu nastat.

Jak říká Magdalena Okulowska z organizačního výboru Euro ve Wroclawi, nesmírně oceňují tuto společnou iniciativu. Rozhovor s ní o všem důležitém co by měl český návštěvník vědět (i vidět) při návštěvě Wroclawi nejen během fotbalového svátku, si můžete poslechnout ve vysílání Radia Hey příští čtvrtek 31. května v hodinovém pořadu Sport Backstage od 11 hodin.

Tam se take dozvíte i další novinky, které chystá Radio Hey pro české fanoušky mířící do Wroclawi.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma