Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Rio TV – správná volba každého sportovního fanouška

Rio TV – správná volba každého sportovního fanouška
zdroj: tisková zpráva

Nadcházející týdny jsou nabité těmi nejzajímavějšími sportovními událostmi. Proto je ten správný čas dopřát si větší výběr sportovních programů ve vysokém rozlišení a objevit výhody chytrých funkcí. S RIO TV od společnosti RIO Media Vám neunikne žádný důležitý okamžik fotbalového mistrovství světa ani další světové události vrcholového sportu.

Základem je široký výběr sportovních programů

Média jsou teď plná fotbalového svátku roku. Buďte o krok napřed a užijte si zápasy z barevného Ria de Janeiro v HD kvalitě.  Jen co skončí MS, začne co nevidět nová fotbalová sezona a hvězdy kopané se přesunou z národních týmů zpátky do svých domácích klubů. Španělskou La Ligu nebo německou Bundesligu si pak můžete vychutnat prostřednictvím rozšířené nabídky sportovních programů na RIO TV.

A na co dalšího se ještě můžete těšit? Pokud patříte k příznivcům bílého sportu, na 23. června si připravte jahody se šlehačkou. Začíná totiž nejstarší grandslamový turnaj Wimbledon. Každý týden pak můžete sledovat další turnaje ATP i WTA. Zkrátka nepřijdou ani příznivci cyklistiky. Za pár dní odstartuje peloton nejlepších jezdců další ročník slavné Tour de France. Podzim pak láká všechny fanoušky velká porce přímých přenosů ze zámořských NHL, NBA a také stále populárnější NFL.

HD, archiv nebo přehrát od začátku

Už jste viděli fotbalové utkání ve vysokém rozlišení? Je to úplně jiný zážitek. Sportovní přenosy jsou rozhodně důvodem pro pořízení programů v HD rozlišení. I proto najdete v RIO TV všechny sportovní programy v HD verzi. RIO TV ale umí mnohem víc. Nestihli jste třeba začátek přenosu? Nevadí. S RIO TV chytrou funkcí „Přehrát od začátku” si pustíte začátek utkání, když dorazíte domů. Potřebujete si odskočit uprostřed poločasu nebo napínavé koncovky setu? Klidně. Stačí zmáčknout tlačítko „Pauza” jako na Vašem DVD přehrávači. Unikl Vám celý zápas? V TV „Archivu” si ho vyhledáte přes přehledné menu a jednoduše přehrajete. Navíc si přetočíte všechny reklamy.

Zaujala Vás tato fanouškovská televize? Stačí se podívat na www.riomedia.cz, ověřit si dostupnost ve Vašem bydlišti a jednoduše objednat.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma