Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 8°C Skoro zataženo

Interwetten.com: Sázení je náš sport

Interwetten.com: Sázení je náš sport
zdroj: tisková zpráva

Sázková kancelář Interwetten byla odjakživa úzce propojena se sportem a náležitě jej podporuje. Například v letošní sezóně září žluté logo Interwetten na dresech pražského hokejového týmu HC Sparta nebo závodních vozech týmu Gravity-Charouz Racing, ve Švýcarsku je spojeno s motocyklovým závodníkem Thomasem Lüthim a ve Španělsku pro změnu s fotbalovým týmem Sevilla FC.

Interwetten patří ke špičce mezi online sázkovými kancelářemi již více než 20 let. Tato v německy mluvících zemích nejpopulárnější „sázkovka“ si stále více získává srdce českých sázkářů, pro které připravila neodolatelné sázkařské lahůdky.

Na www.interwetten.com je možno podávat sportovní sázky s nejlepšími kurzy, sázet naživo během zápasu, navštívit 2 virtuální kasina s více než 150 hrami, včetně pokeru, zahrát si dovednostní hry či zažít vzrušení při stírání výherních losů. Interwetten vyvinul také speciální aplikaci pro majitele telefonů i-Phone, kteří mohou sázet přes svůj mobil, ať jsou kdekoliv. Zákazníkům je k dispozici nejen zákaznický servis v českém jazyce, ale i 100% bonus na vklad až do výše 2500 Kč pro nově registrované.

Specialitou pro věrné klienty je členství v klubu Interwetten. Pro členy je připravena spousta odměn ve formě VIP vstupenek na exkluzivní sportovní a společenské události, internetový obchod Interwetten, atraktivní soutěže a další. Pro zajímavost: v mezinárodní soutěži „Staňte se závodním jezdcem“ uspořádané sázkovou kanceláří Interwetten se stal jedním z vítězů hokejový brankář Dominik Hašek zvaný Dominátor, jenž se poté zúčastnil závodu Lamborghini Super Trofeo v Barceloně jako člen týmu Gravity-Charouz Racing.

I mezi samotnými sázkovými kancelářemi se soutěží. Interwetten získal třikrát za sebou ocenění za nejrychlejší vyplácení výher, nejlepší webovou stránku za rok 2009 a byl nominován na cenu tzv. „Oskar herního průmyslu“ v Londýně (EGR Awards 2010). Interwetten je tu pro Vás 24 hodin denně!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,290
USD 23,540 23,720
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma