Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Betano se jako první stalo regionálním partnerem FIFA pro sázky na MS ve fotbale 2022

Betano se jako první stalo regionálním partnerem FIFA pro sázky na MS ve fotbale 2022
zdroj: Tisková zpráva

FIFA má za sebou velký milník, který se zapíše do historie této sportovní organizace. Vůbec poprvé totiž jmenovala oficiálního partnera pro sázení na mistrovství světa ve fotbale 2022, které se tento rok koná v luxusním Kataru.

FIFA si jako partnera pro sportovní sázky vybrala Betano

Sázková kancelář Betano, kterou provozuje společnost Kaizen Gaming Ltd., byla řídícím orgánem fotbalu vybrána pro premiérovou spolupráci. FIFA díky tomuto partnerství využije nadšení a zapálení fotbalových fanoušků po celém světě k uzavírání sázek na aktuálně probíhané zápasy v Kataru.

Generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Kaizen Gaming Ltd., pan George Daskalakis, se k této spolupráci vyjádřil s nadšením a odhodláním: "Jsme hrdí na to, že jsme prvním provozovatelem sportovního sázení, který spolupracuje s FIFA na největší fotbalové události na světě. Tato spolupráce nás posune o krok blíže k milionům fotbalových fanoušků po celém světě."

Cílem je nabídnout fanouškům možnost zodpovědného sázení

Z této nově uzavřené spolupráce budou těžit všechny tři strany. Sama společnost Kaizen Gaming Ltd. nastínila, že si jako hlavní cíl partnerství stanovili poskytnutí fanouškům příležitost pro zodpovědné sázení na nejvyšší možné úrovni. Očekávají, že u nich tato záruka zvýší zájem o soutěž, která byla při příležitosti MS ve fotbale 2022 spuštěna.

Betano se stalo partnerem i několika fotbalových týmů

Uzavřené partnerství Betana s FIFOU je další etapou, která navazuje na řadu smluv zaměřených na fotbal, které společnost Kaizen Gaming Ltd. uzavřela během tohoto roku. Sázková kancelář Betano, se také stala partnerem mnoha týmů – například české FC Viktoria Plzeň, brazilské Fluminense či portugalských gigantů FC Porto a Benfica Lisabon.

Vedoucí oddělení rozvoje partnerství FIFA, pan Luis Rodriguez, řekl: "FIFA a Betano mají společný étos využívání technologií ke zlepšení zážitků fanoušků a my jsme nadšeni, co plánují pro zapojení fanoušků v celém regionu.“

Betano od jara i pro české hráče

Služby sázkové kanceláře Betano mohou od května 2022 využívat i čeští zákazníci. Právě tehdy zahájila společnost Kaizen Gaming Ltd. své působení na českém trhu, když předtím získala potřebné licence od českého ministerstva financí. Kromě velice kvalitního sázkového produktu nabízí Betano svým zákazníkům i online casino

Sázková kancelář Betano zapracovala na vylepšení produktů

Spolupráce mezi společností Kaizen Gaming Ltd. a mezinárodní federací fotbalových asociací zahýbala kartami ve strategii sázkové kanceláře Betano. O určitých změnách a přípravách promluvil ředitel produktů sázkových kanceláří Kaizen Gaming, pan Christos Tzalavras.

Ten například zmínil důležitost přizpůsobit se prostředí, ve kterém se letošní MS ve fotbale koná. Dle jeho názoru je přidání místního akcentu klíčovým prvkem strategie. Dodal i toto: "Kromě toho můžete očekávat vylepšení a inovace zaměřené na produkty, které se postarají o konkurenceschopnou zákaznickou zkušenost jak pro rekreační, tak pro zdatnější/zkušenější publikum."

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma