Dnes je čtvrtek 2. května 2024., Svátek má Zikmund
Počasí dnes 10°C Polojasno

Bonusy do online casin a sázkových kanceláří

Bonusy do online casin a sázkových kanceláří
zdroj: Tisková zpráva

To každý sportovní nadšenec zná. To napětí, adrenalin a vzrušení, když probíhá nějaký hokejový zápas, fotbalové utkání nebo třeba tenisový match. Můžete mít své favority nebo se jen necháte strhnout probíhajícím sportovním soubojem. A přesně takové zážitky umí nabídnout i online casina nebo sázkové kanceláře. Zvlášť když můžete využít celou řadu výhod, jaké nabízejí. Máte bonusy do online casin a sázkových kanceláří?

Pro využívat casina a sázkové kanceláře online?

Internet nabízí spoustu možností, a to především proto, že se v dnešní době může v online prostoru ocitnout úplně každý. Stačí k tomu připojení přes WIFI nebo data, tablet, PC nebo notebook nebo i nejvíce využívaný prostředek – chytrý mobilní telefon. A právě na internetu už několik let můžete zkoušet štěstí a zažít řádnou dávku zábavy i díky online casinům a sázkovým kancelářím.

Jaké jsou výhody?

Především je to možnost připojit se prakticky odkudkoli. Hru nebo sázku můžete rozjet například o pracovní pauze, při čekání na autobus, v pohodlí domova nebo při odpočinku na dovolené. Nic vás neomezuje. A to ani otevírací doby. Online casina a sázkové kanceláře totiž fungují non stop, i o víkendech nebo o svátcích. Dopřejete si tak pobavení i napětí kdykoli a nemusíte nikam chodit.

Hra i sázka pod kontrolou

Poškádlit trochu štěstí, zahrát si a možná i něco vyhrát? Jistě. Přesně toto je možné. Ale vždy s rozumem. Každý jistě ví, že sázení ani hraní hazardu nemůže být prostředkem k dosažení nějakého finančního blahobytu nebo vyřešení finančních potíží.

Vždy je třeba pamatovat, že je možné především prohrát, a proto není možné sázet takové částky, které si prohrát nemůžete dovolit. A rozhodně nikdy si kvůli hře a sázce nepůjčujte peníze.

Příjemné nabídky

Když se ale chcete pobavit, je online casino či sázková kancelář skvělou volbou, zvlášť když můžete využít nějaké zajímavé bonusy, které vám tyto společnosti nabídnou. Jaké možné bonusy do sázkových kanceláří jsou v nabídce?

Bonusy do online casin a sázkových kanceláří

Bonus za registraci

Nejen nejoblíbenější, ale i nejsnáze dosažitelný je registrační bonus. A máte jej vlastně úplně zadarmo. Do casina i sázkové kanceláře se musíte registrovat. Hraní i sázení má svá pravidla, a je umožněno pouze osobám, které už měly 18 let. Tento věk potvrzujete při registraci, kdy také udáváte osobní údaje, bankovní účet atd. Vytvoříte si tak svůj profil, kam se vám následně ukládají sázenky, výhry, odečítají prohry a kde máte také přístup k bonusům. Registrační bonus je pak:

  • ve formě kreditů do hry nebo free spinů,
  • nebo ve finanční částce, kterou dostanete do hry (můžete si tak bez rizika zkusit, jestli vás to bude bavit).

Cashback

Jedná se o bonus, který se týká hlavně sázkových kanceláří. Jde vlastně o vrácení peněz zpět na vaše konto. Samozřejmě za určitých podmínek.  Je to obvykle věrnostní bonus, takže můžete získat zpět peníze například na výši vsazeného kurzu nebo na výši prohry.

Bonus bez vkladu

Takový bonus není nijak vázán na váš vklad. Je tedy bez rizika. Můžete je získat registrací, při zvláštních příležitostech nebo u promo akcí. Klasicky se jedná o volné hry nebo volné spiny nebo třeba formu kreditů. Získat je můžete prakticky kdykoli při využívání casin nebo sázkových kanceláří.

Bonus za vklad

Velmi zajímavou výhodou je bonus, který můžete dostat, když do hry či sázky vložíte vlastní peníze. Maximum je třeba i stejná částka, kterou sami vložíte, tedy že se vám vklad zdvojnásobí. A jsou společnosti, které mají i vysoký limit, například až 50 000 Kč. Běžně se ale jedná o nižší, přesto velmi zajímavé sumy.

To ale zdaleka není všechno. Záleží na konkrétním casinu nebo na konkrétní sázkové kanceláři. Nabízí bonusy, které lákají a odměňují hráče i formou odměn za přízeň, nebo odměn za pravidelné využívání. Milé jsou i bonusy, které můžete obdržet k výročí vašich narozenin atd.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Pouze pro 18+.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 1.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,070 25,170
USD 23,540 23,680
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma