Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 10°C Polojasno

I tenisky mohou pomáhat s ekologickými problémy

I tenisky mohou pomáhat s ekologickými problémy
zdroj: f.t.Photographer / Shutterstock.com

Někteří z nás používají boty pouze k chození, případně běhání a je nám prakticky jedno, odkud daná obuv pochází nebo jaké je značky. Důležité je pro nás pohodlí, kvalita a jejich výdrž. Ovšem jsou samozřejmě mezi námi i lidé, pro které jsou boty život a jejich sbírání koníček. V neposlední řadě jsou tady ti, kterým není jedno, jak byly boty vyrobeny. Ví to také výrobci obuvi, a proto i u nich se čas od času dočkáme velmi zajímavých kousků, které překvapí a zaujmou něčím výjimečným.

Známé značky pomáhají zlepšovat ekologickou situaci ve světě

Výrobci jdou v dnešní době ještě mnohem dále a pokoušejí se přijít s něčím novým a opravdu zajímavým. Už jim nestačí jen kvalita nebo dokonalý vzhled. Jedním takovým inovátorem je i společnost adidas. Ta nedávno přišla na trh s botami, které pomáhají bojovat s plýtváním, a dokonce velmi výrazně pomáhají už tak zničenému životnímu prostředí. 

Adidas Ultraboost jsou zajímavé tím, že jsou vyráběny také z recyklovaného materiálu, a to speciálně plastů, které planetu trápí asi ze všeho nejvíce. Tímto samozřejmě chtějí ukázat, že jim není jedno, v jakém stavu se naše Země nachází a pomáhají tak v boji proti plastovému odpadu.

Pokud tedy chcete i vy stylové běžecké tenisky z kvalitních materiálů a není vám jedno, co se děje s naší planetou, pak tato řada značky adidas by vás měla zajímat na všech frontách. Sneakers jsou vyráběny opravdovými odborníky právě za účelem běhání a sportování, takže na vás čeká absolutní kvalita a pohodlí - zárukou je i adidasem patentovaná technologie Boost v podrážce, která poskytuje dokonalé odpružení a návratnost vynaložené energie. 

Navíc koupí této značky pomůžete přírodě, a to se rozhodně počítá. Pokud se takováto výroba rozjede i u jiných známých světových značek, můžeme naší planetě ušetřit ročně tisíce tun zbytečných plastů, což rozhodně stojí minimálně za to, abychom se nad touto možností alespoň pozastavili.

  shutterstock_318714716 zdroj: fantom_rd / Shutterstock.com

A kde takovou obuv nejlépe sehnat?

Naštěstí v dnešní době není problém se k tomuto typu produktů dostat. Tyto a jiné zajímavé tenisky najdete například v online katalogu Flexdog. Zabývají se zde totiž prodejem pouze kvalitní, a hlavně něčím zajímavé obuvi a oblečení. Pokud tedy hledáte takové, které jsou šetrné k naší přírodě nebo vás jen zajímá výběr toho nejkvalitnějšího od top značek, pak zde je to pravé místo pro vás. Najdete zde nejen boty, ale také spoustu jiných zajímavých produktů, včetně limitovaných kusů.

Mimo jiné zde najdete i další kusy, kterými byste mohli obohatit váš šatník, protože prodej tenisek není jediným bodem, na který se zde zaměřují. Najdete zde například i trička, mikiny, kalhoty, kabáty a další doplňky, které by se vám mohly hodit. 

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,470 23,650
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma