Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Novak míří (opět) vysoko

Novak míří (opět) vysoko
zdroj: tisková zpráva

Wimbledon plný překvapení. Z první trojky nasazených hráčů se do zítřejšího semifinále probojoval pouze Novak Djokovič, který ve čtvrtfinále otočil nepříznivý stav 1:2 na sety v zápase s Chorvatem Čiličem. Novak je bezpochyby lákadlem semifinále, jeho šest singlových titulů svědčí o všem.

Během dosavadního průběhu turnaje si Novak poradil s nasazenými hráči jako Radek Štěpánek, Gilles Simon, Jo - Wilfried Tsonga nebo Marin Čilič. Ve čtvrtfinále na něj čeká jedenáctý nasazený bulharský hráč Grigor Dimitrov, který se v roce 2008 stal vítězem juniorky Wimbledonu.

Dimitrov, dosud známý spíše jako blízký přítel Marie Šarapovové, poutá na letošním Wimbledonu velkou pozornost, premiérově ve své kariéře postoupil do grandslamového semifinále, a to rovnou vítězstvím nad londýnským miláčkem, obhájcem titulu Andym Murraym.

S Djokovičem se Dimitrov dosud setkal čtyřikrát, z vítězství se ale těšil pouze jednou. Jeho dosavadní cesta na Wimbledonu je ale jistou zárukou napínavého zápasu, na jehož konci se může zrodit velké překvapení. Zápasu Djokoviče s Dimitrovem věnuje pozornost i sázková společnost bet365, aktuální kurz na vítězství Novaka Djokoviče je 1.22, kurz na vítězství Grigor Dimitrova je 4.33. Neváhejte a využijte výhodný kurz s bet365.com!

Navíc, všichni tenisoví nadšenci si tento zápas mohou prohlédnout online, prostřednictvím live streamingu na stránkách Bet365 zdarma! Neváhejte, vsaďte si a prožijte Wimbledon online!


Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma