Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Pohleďte na to nejhezčí, co v současnosti na zelených trávnících pobíhá

Pohleďte na to nejhezčí, co v současnosti na zelených trávnících pobíhá
David Beckham (vlevo), Cristiano Ronaldo | zdroj: Reuters

Přesvědčte se, že fotbal není zábavou jen pro muže u piva!

10. David Villa (Barcelona, Španělsko)

David Villa kvůli ošklivému zranění přišel o jisté místo v základní sestavě španělského národního výběru i v Barceloně. Do top ten krasavců mezi fotbalisty se však dostal i přesto. Dlouhé kotlety a typická muška pod spodním rtem z něj dělá mezi mnohdy až přeumělkovanými fotbalisty příjemnou změnu a u žen každého věku to sklízí úspěch.

David Villa (vlevo) a Sergio Ramos, první dva z pěti Španělů v desetičlenném výběru.
David Villa (vlevo) a Sergio Ramos, první dva z pěti Španělů v desetičlenném výběru.

9. Sergio Ramos (Real Madrid, Španělsko)

Útočníky soupeře odzbrojuje skvělým bráněním i perfektní technikou, fotbalové fanynky zase sladkým úsměvem. Stoper či pravý obránce Realu Madrid patří k sex symbolům španělského sportu a není se čemu divit. Jeho dokonale vypracované tělo a vizáž, kterou umí dle libosti měnit z nedbalého elegána v precizně upraveného metrosexuála, je pro zástupkyně něžného pohlaví skutečným lákadlem.

8. Yoann Gourcuff (Lyon, Francie)

Představte si k němu ještě ten francouzský přízvuk a máme takřka dokonalého muže. Yoann Gourcuff, dlouho považovaný za nástupce legendárního Zinedina Zidana, pravidelně obsazuje vysoké pozice ve všech různých anketách o nejpřitažlivějšího fotbalistu. Fanynky letí především na jeho podmanivý pohled.

Yoann Gourcuff (vlevo) a Sergio Agüero.
Yoann Gourcuff (vlevo) a Sergio Agüero.

7. Sergio Agüero (Manchester City, Argentina)

Jediný neevropský zástupce naší top ten. Sergio „Kun“ Agüero byl coby ofenzivní hvězda argentinského fotbalu taktéž považován za „nového Diega Maradonu“. On si však vzal tato slova k srdci jinak, božskému Diegovi totiž zplodil vnuka. Hrdina loňské sezony Premier League, v níž zázračně vystřelil svému Manchesteru City v poslední minutě posledního zápasu ligový titul, láká fanynky na krásné tělo a lišácký úsměv.

6. Cesc Fabregas (Barcelona, Španělsko)

Někdejší spoluhráč Tomáše Rosického z Arsenalu si s českým záložníkem nezadal jen v geniální tvorbě hry. Cesc Fabregas i v pětadvaceti občas vypadá na dvacet a právě jeho mladistvý vzhled a bezelstný výraz ve tváři z něj dělá jednoho z nejvíce sexy fotbalistů na světě. Momentálně randí s rozvedenou matkou dvou dětí Daniellou Semaan.

Další dva zástupci nejúspěšnější fotbalové země. Vlevo Cesc Fabregas, vpravo Iker Casillas.
Další dva zástupci nejúspěšnější fotbalové země. Vlevo Cesc Fabregas, vpravo Iker Casillas.

5. Iker Casillas (Real Madrid, Španělsko)

V anketě časopisu Don Balon byl vyhlášen nejvíc sexy fotbalistou ve Španělsku. Na StudentPointu sice nevyhrál ani co se jihoevropské země týče, ve výběru však rozhodně chybět nesmí. Nezcela „zažrané“ fanoušky fotbalu zaujal elegán na hřišti i mimo něj nejvíce po vyhraném finále mistrovství světa 2010, kde po skončení finále při podávání rozhovoru políbil sličnou reportérku. Později se ukázalo, že šlo o jeho přítelkyni.

4. Daniël de Ridder (Heerenveen, Nizozemsko)

Tak trošku neznámá tvář mezi hvězdnou desítkou našeho seznamu nejvíce sexy fotbalistů světa. Daniël de Ridder, ofenzivní záložník holandského Heerenvenu, to v kopačkách nikdy nedotáhl úplně na vrchol, ovace by však s největší pravděpodobností sklízel i na módních molech. De Ridder si zahrál na nejvyšší scéně ve Španělsku i Anglii a právě na Ostrovech v dresu Wiganu či Birminghamu nejvíce proslul. Nejen fotbalem.

Příjemné překvapení našeho žebříčku - Daniël de Ridder (vlevo) a Fernando Torres.
Příjemné překvapení našeho žebříčku - Daniël de Ridder (vlevo) a Fernando Torres.

3. Fernando Torres (Chelsea, Španělsko)

Kéž by lámal gólové rekordy stejně úspěšně jako srdce milionů dívek po celém světě. Fernando Torres po přestupu do Chelsea herně tápe, nicméně vizáží stále patří mezi absolutní světovou špičku. Jeho blond vlasy a sladká tvář, pro kterou se mu přezdívá „El Nino“ (dítě), jsou mezi ženami velmi populární. Není také divu, že se často objevuje na předních příčkách různých žebříčků krasavců ve fotbalovém i sportovním světě.

2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid, Portugalsko)

Cristiano Ronaldo je prototypem dokonalého stroje na fotbal. Je vysoký, rychlý, silný, má tělo jeden pletenec svalů a k tomu rovněž nepostrádá perfektní vzhled, tolik potřebný k úspěchu na poli marketingu. Spolu s Messim dlouho soupeří o titul nejlepšího fotbalisty planety, s Davidem Beckhamem zase o toho nejvíce sexy. U gayů a lesbiček na jednom britském serveru Ronaldo vyhrál dokonce mezi všemi celebritami, v našem žebříčku se však před „fotbalovým Jamesem Bondem“ musí sklonit.

A konečně nekorunovaní králové. Jen ve spodním prádle pózuje Cristiano Ronaldo, vítězem se stal David Beckham.
A konečně nekorunovaní králové. Jen ve spodním prádle pózuje Cristiano Ronaldo, vítězem se stal David Beckham.

1. David Beckham (momentálně bez angažmá, Anglie)

Fotbalová i módní ikona nejen ve Velké Británii, ale i po celém světě. David Beckham už více než 15 let poblázňuje ženy i muže na všech kontinentech a nikde po něm nezůstanou věci při starém. Po světovém šampionátu 2002 v Jižní Koreji a Japonsku se například běžným účesem stal v Asii styl „na Beckhama“. Když pak v roce 2007 vyrazil propagovat v Americe nepopulární sport do Los Angeles, setkal se s takovou mánií, která v USA nemá obdoby. Beckham není jen skvělý fotbalista a krasavec, ale bezpochyby jeden z nejvlivnějších sportovců současnosti.

AUTOR: Marek Ustohal

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma