Dnes je sobota 27. dubna 2024., Svátek má Jaroslav
Počasí dnes 16°C Polojasno

Sázení po internetu na sportovní zápasy na Merkurxtip

Sázení po internetu na sportovní zápasy na Merkurxtip
zdroj: Tisková zpráva

Sázení po internetu je stále rozšířenější formou zábavy. Proč, kde všude si můžete v tuzemsku vsadit a jak vlastně poznat spolehlivou sázkovou kancelář?

Sázení po internetu patří ke stále oblíbenějším disciplínám. Už v roce 2015 konkrétně tuzemské statistiky uváděly, že jejich podíl činí zhruba 80 %.

Sázkařům totiž ve srovnání s klasickou kamennou hernou nabízí celou řadu výhod. Tou zásadní je pohodlí, uživatel prakticky nemusí opustit svůj domov kvůli tomu, aby si mohl vsadit. Sázet lze navíc nejen z počítače, ale i z mobilního telefonu, což otevírá nekonečné možnosti zábavy prakticky kdekoli.

Spolu s tím se pojí maximální diskrétnost. Nikdo nemá zkrátka a jednoduše nemá šanci náhodně dotyčného jedince potkat. Skutečnost, že by se měli náhodně střetnout s kýmkoli ze svých známých, je řadě lidí nepříjemná, přestože hazardní hry se již stávají běžně rozšířenou a zcela bezpečnou aktivitou řady lidí. Ostatně můžete se tak dokonce stát terčem klepů. Online sázky tento problém elegantně řeší.

Bezpečnost se s nimi pojí ve vztahu k vašemu soukromí, ale i v širším slova smyslu. Licencované sázkové kanceláře jsou zcela spolehlivé a je možné jim sdělit i citlivé osobní a kontaktní informace a další soukromé údaje, jako jsou ty k platební kartě. Mimo to regulační orgány i dohlížejí na férové podmínky hraní.

Jak si vybrat dobrou sázkovou kancelář

Výběr sázkové kanceláře, která vám pro online sázení poskytne veškeré výhody jmenované výše, se odvíjí od řady faktorů:

  • licence ministerstva financí
  • celková nabídka služeb

dostupný výběr kurzů a sázkových příležitostí

  • výběr bonusů

Licence ministerstva financí

Výše zmíněná licence konkrétně v českých podmínkách znamená tu, kterou všem sázkovým kancelářím musí udělit tuzemské ministerstvo financí. Tato povinnost se týká jak původních tuzemských provozovatelů, tak i těch zahraničních.

Pro zahraniční subjekty z tohoto postupu vyplynula i povinnost vypnutí či přerušení provozu zahraničních sázkových stránek provozovaných dosud v češtině z Kypru či Gibraltaru. Cílem totiž je přimět platit tyto podnikatele v Česku daně.

Nejvýraznější praktickou změnou, kterou tato novinka přinesla samotným hráčům, je nutnost povinného ověřování. Anonymně si tak v Česku již od roku 2018 není možné vsadit.

Celková nabídka služeb

Zásadní je především dostupnost služeb. Některé sázkové kanceláře mají právě sportovní sázení jako prioritu, jinde ale tvoří spíše doplňkovou část online kasina.

Mimo to je nutné se zaměřit i na to, jaké další služby přináší sázková kancelář v oblasti samotného kurzového sázení. Zpravidla je tak důležité, pokud poskytuje kromě předzápasového sázení i možnost živých sázek.

Stejně tak bychom se měli zaměřit na to, zda jsou na dané stránce k dispozici i sportovní přenosy. Jinak se zejména v případě live sázek musíte spolehnout pouze na tzv. Match Tracker, což je funkce vyobrazující detailní informace o průběhu každého zápasu.

Dostupný výběr kurzů a sázkových příležitostí

Zásadní je už počet kurzových nabídek. Nejlepší sázkové kanceláře pracují s desítkami různých sportů a vypisují tisíce příležitostí na události z celého světa.

Tradičně bývá možné si vsadit na fotbal. Spektrum sázkových příležitostí je v tomto sportu skutečně široké, postihuje celou škálu od klasických sázek na vítěze utkání i s možností remízy až po kurzy na střelce v prvním poločasu nebo na dvojice střelců.

Nabídka se liší podle konkrétního provozovatele. Někteří bookmakeři tak umí přijít se širšími možnostmi na sázky na počet gólů, jiné zase mohou přinášet více variant například na konkrétní střelce branek.

Stejně tak by si měl sázkař umět vyhodnotit, zda jsou pro něj kurzy obecně výhodné. Kurzy na vysoce pravděpodobné výsledky bývají identické, zatímco ve vyšších kurzech, které reflektují nižší pravděpodobnost výsledku, mohou být značně rozdílné.

Výběr bonusů

Podstatným faktorem je pro hráče i výběr bonusových nabídek, které hráčům umožní se ještě více bavit a vychutnat si na maximum adrenalin spojený se sportovním sázením. Bonusy totiž mají formu peněžité i nepeněžité odměny.

U různých poskytovatelů jsou samozřejmou součástí nabídky. Sázkové kanceláře se k nim uchylují jednoduše v rámci konkurenčního boje. Snaží se tak přilákat nové zákazníky, ale i ty stávající udržet. Proto se nabídka promo akcí neustále obměňuje.

K nejčastěji využívaným patří vstupní bonus, který může být navázán i na vklad. Setkáte se i se sázkou zdarma, na kterou získáte nárok v okamžiku, kdy byla vyhodnocena vaše první sázka. Nebo se soutěžemi, kde se hraje o věcné i peněžní odměny. Oblíbené jsou i sázkové promo kódy, které vám také mohou „přihrát“ finanční odměnu.

Kde se v Česku dá sázet přes internet

V tuzemsku lze online sázet u hned několika poskytovatelů. Jedním z těch v současné době nejlepších je renomovaná sázková kancelář Merkurxtip, která nabízí kromě sportovního sázení také vlastní virtuální kasino.

Momentálně se může pyšnit dostatečně širokou kurzovou nabídkou na mnoho sportů. Mezi nimi nechybí v širším měřítku oblíbené sportovní disciplíny, jako je fotbal, hokej, tenis nebo MMA, ale i méně tradiční odvětví, jako je snooker či házená. Jednoznačně pozitivní je, že zde nalezneme i možnost sázek na e-sporty. Vsadíte si také v živém režimu

Samozřejmostí je i pestrá nabídka bonusů. Ke stálým promo akcím tak patří ta s názvem „Tvůj bonus, tvoje volba“, což je prakticky nová forma vstupního bonusu, dále také ako bonus, cashback bonus a cash out.

Merkurxtip je v souladu s pravidly výše držitelem české licence, jedná se tak o etablované jméno na tuzemské sázkařské scéně, jemuž můžete důvěřovat. Podrobnější informace o Merkurxtip se vám tak jednoznačně budou hodit.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 27.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,240
USD 23,410 23,530
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma