Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Sudí se s tím nemazal: Ve finále argentinského superpoháru padlo 11 červených karet

Sudí se s tím nemazal: Ve finále argentinského superpoháru padlo 11 červených karet
Z vítězství ve finále argentinského Superpoháru se nakonec radoval Racing Avellaneda | zdroj: Profimedia

Skandální závěr mělo finále argentinského Superpoháru Boca Juniors - Racing Avellaneda. Rozhodčí vyloučil 11 fotbalistů a před koncem prodloužení zápas pro nedostatečný počet hráčů na trávníku ukončil. Z výhry 2:1 se radoval Racing.

První červené karty sudí Facundo Tello rozdal v nastavení normální hrací doby. Předčasně do šaten musel Carbonero z Racingu a na druhé straně Villa s trenérem Ibarrou, jenž byl vyloučen mimo hřiště.

V prodloužení dostal druhou žlutou kartu Varela z Boky. Další vyloučení přišla v nastavení po hromadné potyčce, kterou bouřlivou oslavou před soupeřovými fanoušky rozpoutal Alcaraz poté, co poslal Racing do vedení 2:1.

Z hráčů na trávníku dostali červené karty Alcaraz a na straně Boky Advíncula. Z lavičky se do strkanice zapojili Galvan z Racingu a Zambrano s Gonzálezem z Boky a všichni také byli vyloučeni.

Poté se sice opět začalo hrát, ale po druhé žluté kartě za faul byl vyloučen Fabra a za urážku rozhodčího dostal červenou Benedetto. Boce v tu chvíli zbývalo na trávníku šest fotbalistů, což pravidla nepovolují. Sudí Tello, jenž je v nominaci na mistrovství světa v Kataru, proto zápas v desáté minutě nastavení předčasně ukončil.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,110 25,230
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma