Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Top 10 hráčů golfu, které stojí za to vidět v roce 2013

Top 10 hráčů golfu, které stojí za to vidět v roce 2013
Rory McIlroy s Tigerem Woodsem | zdroj: telegraph.co.uk

VIDEO. Rory McIlroy, nebo Tiger Woods? Nebo někdo úplně jiný? Který z hráčů bude hvězdou roku 2013. Může to být i někdo z desítky golfistů, které nabídla PGA Tour jako ty, které se vyplatí v nadcházející sezoně sledovat. Podívejte se…

Jedničkou je stejně jako na konci letošního roku Rory McIlroy. Třiadvacetiletý Severní Ir vyhrál loni svůj druhý major, kraloval na žebříčcích v Evropě i v zámoří. A nijak se netají tím, že chce letos útočit na další major tituly. A byl by prý velmi zklamán, kdyby se mu žádný nepodařilo získat.

Rok 2012 byl ale také návratem Tigera Woodse, který vyhrál tři turnaje PGA Tour, probojoval se až na druhou pozici světového žebříčku. Jen na vítězství na některém z turnajů velké čtyřky nedosáhl. Už přes čtyři roky. Že by letos?

O pozornost si ale mohou říct i další hráči. V nabídce jsou nejen zkušení harcovníci jako Phil Mickelson, který dozajista neřekl ještě poslední slovo, ale také mladší ročníky, kterým nechybí ctižádost ani kvality.

Ostatně takový Brandt Snedeker se netají tím, že v roce 2013 chce zaútočit na metu nejvyšší - na pozici světové jedničky. Loňský Ryder Cup nastartoval Iana Poultera. I on se chce vrátit minimálně do elitní světové desítky.

Mezi vítěze a největší osobnosti roku 2013 se ale klidně může zapsat i někdo jiný, mimo nabídku PGA Tour. Jak to bude, to ukáže až nadcházející sezona.

Zdroje:
http://www.golfee.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,450 23,630
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma