Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Velkolepý galavečer českého MMA se blíží

Velkolepý galavečer českého MMA se blíží
zdroj: tisková zpráva

Takový galavečer v bojových sportech tady ještě nebyl. Organizace XFN, která pořádá turnaje v MMA neboli Mixed Martial Arts chystá pro sportovní veřejnost obrovskou událost. 7. prosince začne bitva největších českých gladiátorů. Zápasy se poprvé odehrají v pražské O2 aréně. Očekává se příchod více než 6000 návštěvníků. Představí i souboj dvou titánů, na který tisíce fanoušků čekají již několik let.

Organizace XFN se tak vrací zpět do Prahy v čele s nejočekávanějším MMA zápasem posledních 10 let. Petr 'Píno' Ondruš a Karlos 'Terminátor' Vémola, se 7.12.2017 v pražské O2 aréně utkají o pás šampióna polotěžké váhy. Oba aktéři do sebe „jdou“ a na sociálních sítích rozpoutali doslova válku.

Sport, který celosvětově raketově stoupá na popularitě se dočká svého velkolepého představení poprvé před tak početným publikem a představí ty nejlepší české bojovníky.

Současná největší hvězda českého MMA, Patrik Kincl, nastoupí v zápase, který rozhodne o jeho vstupu do americké ligy snů UFC. Český šampión těžké váhy Viktor Pešta vyzve dalšího soupeře ze světové špičky. Zápasník týmu Floyda Mayweathera, uzbecký rodák s českým srdcem, Makhmud Muradov, se představí v posledním zápase v ČR. A v zápase dvou generací se střetne Petr “Monster” Kníže s Davidem Kozmou.

mma zdroj: tisková zpráva

XFN 6 však čeká i velký debut! Ve svém prvním zápase v MMA se objeví vítězka Světových her v Kickboxu Sandra Mašková. 7. prosince 2017 se zapíše do historie nejen bojových sportů, ale stane se i jednou z největších sportovních událostí v historii České republiky.

Vstupenky na Ticketportal.cz

Více informace najdete na oficiálním Facebook a Instagram profilu XFN.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma