Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Vstupní bonus jako klíčové kritérium při volbě sázkové kanceláře

Vstupní bonus jako klíčové kritérium při volbě sázkové kanceláře
zdroj: tisková zpráva

Kurzové sázení je dnes velmi oblíbené, o čemž svědčí velké množství sázkových kanceláří, které nabízejí online sázky. Samozřejmě existuje i spousta kamenných poboček a speciálních sport barů, kde jsou k dispozici terminály pro uzavírání sázek, nebo dokonce přímo okénko s obsluhou, kde si lze vsadit. Samotný výběr konkrétní sázkové kanceláře je poměrně náročný. Volit byste měli hned z několika různých kritérií. Jakých? Na to se zaměříme v následujících řádcích. Konkrétně se podíváme hlavně na vstupní bonusy.

Vstupní bonus až 500 korun u Tipsportu

Začít můžeme jednou z nejznámějších sázkových kanceláří u nás, již představuje společnost Tipsport. Za dokončení registrace tady nabízejí až 500 korun. Bonus za vklad může dosáhnout až na 50 000 korun. Velkou výhodou jsou i dvě možnosti ověření účtu, a to jak online na internetu, tak na konkrétní pobočce. Společnost Tipsport nabízí i elegantní a velmi přehlednou online aplikaci fungující jak na bázi Androidu, tak i iOS. Samozřejmostí je u této společnosti také živá podpora a vsázet lze přímo živě na většinu příležitostí. Zápasy můžete sledovat přímo díky live streamu.

Až 3000 korun jako vstupní bonus u Fortuny

Sázková kancelář Fortuna se chlubí také solidními vstupními bonusy. Sázející může dostat za svých 200 korun 600 korun a na ostatní sázky až 100% bonus. Celková výše bonifikace sahá až na 3 000 korun. Za ověření totožnosti nabízí Fortuna dalších 400 korun. Ověřit učet lze návštěvou jakékoli pobočky této společnosti. Ze služeb lze také využít živých sázek a přenosů či jiných výhod.

500 korun u Synot Tipu

Pozoruhodný je u vstupní bonus u sázkové kanceláře Synot Tip. Ta nabízí 500 korun po samotném dokončení registrace. Ověření je podobně jako u Tipsportu řešeno online i na pobočkách. Minimální vklad činí 100 korun.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma