Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Články autora

Danica Klein

Auto-moto

Velké obavy o Schumachera. Už se nikdy nemusí probrat!

Danica Klein 16. 1. 2014
Sedminásobný mistr světa formule 1 Michael Schumacher se po nehodě nemusí do konce života probrat z kómatu, informují některá německá média.
Auto-moto

Originál nebo podvod? Schumiho pád natočený na videu

Danica Klein 10. 1. 2014
Francouzští vyšetřovatelé analyzují video z helmy Michaela Schumachera, který měl nehodu na svahu ve francouzských Alpách v neděli 29. prosince a od té doby je v kómatu, píše německý Bild.
Vodní slalom

MS ve vodním slalomu v Praze: Na trať jako první vyjeli kajakáři

Danica Klein 12. 9. 2013
Po včerejším oficiálním ceremoniálu bylo mistrovství světa ve vodním slalomu dnes ráno zahájeno i reálně - na soutěžní trať vyjeli v 9 hodin první závodníci. Celkem 103 kajakářů dnes bude bojovat o postup do zítřejšího semifinále, a to po celé dopoledne. Odpoledne jsou v programu kajakářky (74 lodě) a také kanoe žen (37 lodí).  
Vodní slalom

Slalomový areál je připraven na mistrovství. Finálně se otevře dnes

Danica Klein 10. 9. 2013
Stavební práce finišují, ubývá těžké techniky a přibývá sportovců a nadšených fanoušků. Kolem umělé slalomové dráhy v Praze – Troji je cítit, že již jen pár dnů nás dělí od mistrovství světa, které začíná ve středu 11. září.
Vodní slalom

Na MS vodních slalomářů v Praze bude absolutní světová špička

Danica Klein 9. 9. 2013
Absolutní česká i světová špička včetně olympijských vítězů a úřadujících mistrů světa bude příští týden závodit v Praze na světovém šampionátu ve vodním slalomu. Akce, kterou vážně ohrozily jarní povodně, je připravena a uskuteční se příští týden od čtvrtka do neděle. Organizátoři dnes zveřejnili přihlášky, které poslalo 367 vodních slalomářů z 52 zemí. 
Vodní slalom

Tribuna pro 1800 návštěvníků mistrovství již stojí v Troji

Danica Klein 6. 9. 2013
Tribuna, která je hlavní stavbou pro mistrovství světa ve vodním slalomu v Troji, již byla dnes (6. září) plně zkolaudována.
Vodní slalom

Nechceme bojovat jen o medaile, chceme bojovat o titul, říká kajakář Štěrba

Danica Klein 30. 8. 2013
Posádka českého čtyřkajaku, letošní mistři Evropy z Portugalska a bronzoví z loňských Her v Londýně, Daniel Havel, Lukáš Trefil, Josef Dostál a Jan Štěrba předvedla ve své rozjížďce závodu na 1000 metrů na mistrovství světa v rychlostní kanoistice v německém Duisburgu skvělý výkon a díky vítězství postoupila přímo do nedělního finále. 
Vodní slalom

Vodáci proplují centrem Prahy. Sejdeme se na mistrovství v Troji, hlásají

Danica Klein 30. 8. 2013
To, že v Praze za pár dní startuje mistrovství světa ve vodním slalomu (11-15.9), je již známý fakt. Ale o tom, že si lidé mohou zkusit pádlování po Vltavě v doprovodu hvězd, jako je například Vavřinec Hradilek, mnoho lidí zatím neví.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma