Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 8°C Skoro zataženo

Cavyky se startem Baroše neberou konce, jeho nasazení stále nejisté

Cavyky se startem Baroše neberou konce, jeho nasazení stále nejisté
Na letenském fotbalovém stadionu se 31. května 2012 uskutečnila tisková konference trenéra fotbalové reprezentace Michala Bílka a kapitána týmu Petra Čecha před závěrečnou prověrkou s Maďarskem. Na snímku vlevo Tomáš Rosický a Milan BaroÅ¡ (vpravo). JAKUB POLÁČEK / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Start útočníka fotbalové reprezentace Milana Baroše v pátečním úvodním utkání mistrovství Evropy proti Rusku je kvůli úternímu svalovému zranění dál nejistý. Rozhodnout se má po dnešním večerním tréninku ve Vratislavi, kde se zápas odehraje. Baroš jej absolvuje, trenér Michal Bílek věří, že kanonýr z Galatasaraye Istanbul bude k dispozici.

   "Všichni věříme, že bude v pořádku, že po tréninku budu mít pozitivní zprávy," řekl Bílek na předzápasové tiskové konferenci. Kdyby prý Baroš hrát nemohl, už má připraveny náhradní varianty. Na šanci čekají další útočníci Tomáš Pekhart, Tomáš Necid a David Lafata. 

    Baroš si zranění stehenního svalu přivodil v úterý, středeční vyšetření ale vyloučilo rupturu či krvácení do svalu. 

    Bílek kromě obsazení postu útočníka prý dál váhá i nad složením obrany. Do jejího středu se postaví buď Michal Kadlec, či Roman Hubník. Kdyby hrál Hubník, Kadlec by nastoupil na levém beku, odkud by odsunul Davida Limberského. "Pořád nejsem rozhodnutý. Nechci říkat, co pro koho hovoří. V pátek na taktické poradě se hráči sestavu dozví," dodal Bílek. 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,290
USD 23,540 23,720
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma