Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Články autora

Michal Polák

Lyžování

Biatlonistky zakončily olympiádu čtvrtým místem ve štafetě

Michal Polák 21. 2. 2014
České biatlonistky skončily ve štafetovém závodě na olympiádě v Soči na čtvrtém místě a dosáhly na nejlepší výsledek v historii her. Čtveřice Eva Puskarčíková, Gabriela Soukalová, Jitka Landová a Veronika Vítková o dvě místa překonala umístění kvarteta v Naganu z roku 1998. Češky musely hned čtrnáctkrát dobíjet, ale skvěle běžely. K bronzu jim scházelo 46 sekund. Ze zlata se poprvé v historii radují Ukrajinky. 
Fotbal

Finále Ligy mistrů trochu jinak.. z lega!

Michal Polák 31. 5. 2013
Fotbalisté Bayernu v minulém týdnu vyhráli Ligu mistrů, když ve finále porazili Dortmund 2:1. Napadlo vás někdy, jak by takový zápas mohl vypadat, kdyby ho odehrály figurky z lega? Skupina nadšenců si dala tu práci a přepracovala všechny gólové momenty s fotbalovými týmy z lega. Připomeňte si, jak dopadlo finále minulý týden!
Tenis

Berdych doléčil zraněné rameno. V Monte Carlu už trénuje

Michal Polák 8. 4. 2013
Tomáš Berdych potvrdil, že jeho problémy s ramenem jsou pryč. Na osobní facebookovou stránku vyvěsil svou fotografii z tréninku na antukovém kurtu v dějišti příštího turnaje ATP v Monte Carlu. Berdych kvůli zranění o víkendu vynechal čtvrtfinále Davisova poháru proti Kazachstánu.
Tenis

Berdych v Miami odvrátil dva mečboly a postupuje dál

Michal Polák 26. 3. 2013
Český tenista Tomáš Berdych postoupil do čtvrtého kola turnaje série Masters v Miami. Čtvrtý nasazený Berdych byl blízko vyřazení. Proti Kolumbijci Fallovi musel odvracet dva mečboly. Nakonec zvítězil 2:6, 7:6(6) a 6:4 a v dalším kole vyzve Američana Sama Querreyho. 
Tenis

Djokovič vykoupil nejdražší sýr na světě

Michal Polák 14. 12. 2012
Novak Djokovič vykoupil kompletní zásobu nejdražšího sýru na světě. Pula se vyrábí v Srbsku z oslího mléka a jeden kilogram stojí až tisíc euro.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,110 25,230
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma