Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 2°C Dešťové přeháňky

Karel Šíp: Česko hraje bezpohlavní a impotentní fotbal

Karel Šíp: Česko hraje bezpohlavní a impotentní fotbal
zdroj: tisková zpráva

Karel Šíp se velice ostře opřel do České reprezentace po výkonu. Během studia fotbal si vůbec nebral servítky a velice vášnivě okomentoval současnou podobu Bílkova výběru. Šíp je přesvědčený o tom, že pokud nedojde k šesti změnám v základním sestavě, tak už Česko neuhraje ani bod.

Takhle naštvaného Karla Šípa jsme nikdy neviděli. K českému výkonu nemá ani slovo pozitivního a celých 8 minut se rozčiluje nad tím, jak národní tým nefunguje. Několik citací si můžete přečíst níže nebo si rovnou můžete pustit jeho celé vystoupení.

Takovéto facky dostaneme ještě dvě. Nejde o to mít štěstí nebo smůlu. Prostě systém, kterým se náš současný tým prezentuje je bezpohlavní a impotentní fotbal, kterej hraje na to jak dlouho udrží míč. Takovej ten barcelónskej syndrom, jenže nikdo už neví, že Barcelona chvíli samozřejmě drží míč a pak jsou tam hráči jako Iniesta a Messi, který prostě ten míč dostanou do šestnáctky a maj ten míč a neodskakuje jim a dávaj z toho góly,” rozohňuje se Karel Šíp

Šíp na závěr shrnuje, které změny by měl Bílek udělat, aby se dala situace ještě zvrátit: "Oba stopery bych nechal sedět, udělat novou stoperskou dvojici Hübschman a Suchý. Na pravou zálohu bych poslal Rajtorala, je to vynikající fotbalista, rychlej nahoru a dolu, dopředu bych postavil jednoho z útočníků Pekhart nebo Necid, ale Baroše bych určitě nechal odpočívat. A možná i ten Plašil působí unaveně celkově, nebál bych se tam poslat třeba toho mladýho Daridu."

-Michal Polák

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma