Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Naučte se čelit agresivitě jiných lidí! Překonejte svůj strach a hrůzu!

Naučte se čelit agresivitě jiných lidí! Překonejte svůj strach a hrůzu!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

CityHit.cz myslí na Vaše bezpečí! A přináší UNIKÁTNÍ jednodenní kurz sebeobrany se zkušenými instruktory jen za 399 Kč místo původních 900 Kč! Získejte základy efektivní sebeobrany WingTsun a věnujte sobě i svým blízkým prospěšný dárek na celý život! Nabídka je časově omezena do 21.11.2010.

Důležité:

  • Nebezpečí Vám může hrozit nejen v tmavém podchodu a v parku, ale i na chodbě při společenském večírku – předejděte těmto situacím, naučte se co nejefektivněji bránit!
  • Neopakovatelná nabídka! Sleva 56% na unikátní seminář sebeobrany za pouhých 399 Kč místo původních 900 Kč!
  • Výuka zahrnuje: nekompromisní odpověď na jakýkoliv fyzický útok, strategii chování v krizových situacích, předcházení konfliktu, komunikaci s agresorem, psychologický rozbor reálných situací, právní aspekt konfliktu aj.
  • Instruktoři jsou zkušení lektoři tradičního umění sebeobrany WingTsun, pradávného bojového umění uznávaného odbornou veřejností nejen pro svůj netradiční přístup k protivníkovi
  • Instruktoři vychází z letitých zkušeností a reálných situací, jež mají z různých hledisek odborně zmapovány
  • Menší počet žáků ve skupině (cca 15-20) umožňuje individuální přístup ke každému a zaručuje lepší pochopení a zvládnutí obranné techniky
  • Wellness, masáže, kosmetika – to jsou zážitky na jeden den, sebeobrana je prospěch na CELÝ ŽIVOT!!!

Podmínky:

  • 399 Kč místo 900 Kč za jednodenní kurz sebeobrany 
  • Semináře probíhají od 27.11.2010, na výběr jsou tyto termíny:

  sobota 27. 11. 2010
  neděle 28. 11. 2010
  sobota 22. 1. 2011
  neděle 23. 1. 2011
   sobota 19. 2. 2011
   neděle 20. 2. 2011

  • Zájemci o listopadový termín, rezervujte si prosím Vaše místa v semináři do 24.11.! Ostatním se doporučuje rezervovat do 15.12.2010
  • Rezervace se přijímají na emailové adrese wtlukas@gmail.com, nebo na tel. čísle 604 665 882, kontaktní osoba: Lukáš Holub
  • Počet kuponů na osobu není omezen

Kde kupon uplatnit:

  Rezervace termínů semináře sebeobrany se přijímají na emailové adrese wtlukas@gmail.com, nebo na tel. čísle 604 665 882, kontaktní osoba: Lukáš Holub

Místo konání závisí na Vámi vybraném termínu. Kurzy se konají v moderních tělocvičnách vybraných pražských škol.

 Nabídka zblízka:

  Překonejte svůj strach a zvyšte si sebevědomí! Naučte se předcházet nebezpečným situacím, naučte se účinné fyzické i psychické obraně! Vynikající instruktoři Vám předají letité zkušenosti, naučí Vás, jak nejlépe reagovat v případném nebezpečí. Jen 399 Kč za seminář sebeobrany místo původních 900 Kč a osvojíte si umění co nejúčinněji se bránit!

  Semináře probíhají vždy o víkendu a zahrnují 5 hodin intenzivního výcviku. Výcvik je rozdělen do dvou 2,5 hodinových bloků, mezi nimiž je cca hodinová pauza. Zkušení instruktoři v semináři vycházejí z reálného života a letitých zkušeností. Dozvíte se a rovnou si také vyzkoušíte základní principy bojového systému WingTsun, který je mimořádně vhodný pro případnou konfrontaci s realitou. V úvodní části zhlédnete krátkou ukázku a seznámíte se s právním minimem týkajícím se sebeobrany a jednání po případném konfliktu. Poté bude následovat praktická část kurzu zaměřená na následující témata:

•             vymezení, střežení a bránění osobních hranic

•             nácvik komunikačních dovedností

•             trénink nekompromisních řešení v případě ohrožení

•             základní charakteristika WingTsun

   Ovládnutím správných komunikačních dovedností významně roste šance, že se konfliktu vyhneme bez použití fyzického násilí. Zejména u žen je v této fázi konfliktu účinná komunikace zásadní. Neučíme totiž bojovat, ale vyhrávat. V případě, že diplomacie selže, nezbývá jiné řešení, než fyzická konfrontace. Prostřednictvím nácviku bojového umění WingTsun si prakticky vyzkoušíte základní jednoduché a přitom velmi účinné techniky boje.

  V semináři se Vám budou věnovat hlavní trenéři české větve EWTO (Evropská WingTsun Organizace) společně se svými asistenty. Závěrem se také můžete těšit na sestavu zdravotních cvičení ChiKung, která vede k harmonizaci tělesných a duševních pochodů a podílí se tak na utváření vyrovnané osobnosti člověka, který je schopen v krizových situacích reagovat adekvátně. Veškeré tréninkové pomůcky budete mít k dispozici, stačí si vzít pouze pohodlný oděv, sportovní obuv a pití.

   Menší počet účastníků v každé výukové skupině (cca 15-20)umožňuje individuální přístup, výcvik je tak mnohem intenzivnější a každému žáku je věnován dostatečný čas a prostor na zvládnutí základních principů psychické i fyzické sebeobrany.

   Zájemci o listopadový termín kurzu se musí rezervovat do 24.11., zájemci o lednové a únorové semináře do 15.12.2010. Na výběr jsou tyto termíny:

   sobota 27. 11. 2010, neděle 28. 11. 2010, sobota 22. 1. 2011, neděle 23. 1. 2011, sobota 19. 2. 2011

   neděle 20. 2. 2011

Termíny rezervujte na emailové adrese wtlukas@gmail.com, nebo na tel. čísle 604 665 882. Máte-li nějaké otázky, neváhejte je napsat do diskuze k naší nabídce. Rádi Vám vše vysvětlí samotní instruktoři.

    Tento seminář sebeobrany Vám přinese větší jistotu a bezpečí ve Vašem životě, představuje ten nejprospěšnější dárek pro každou ženu i muže! Neváhejte a přihlaste se! Dnes máte jedinečnou příležitost!

 Více informací o bojovém umění WingTsun:

  Jedná se o komplexní a překvapivě účinné bojové umění, které vzniklo před staletími ve staré Číně a podle legendy jej vytvořila žena. Dlouhou dobu se jednalo o tajný klanový systém předávaný po generace pouze mezi rodinnými příslušníky. Teprve v minulém století se systém začal rozšiřovat do celého světa. Jeho velkou předností je moderní a dynamická metodika výuky, která klade důraz na přirozený vývoj člověka a kultivuje jeho obranné reflexy.

  Specifikem je cvičení Chi Sao (lepící se ruce), které učí pomocí taktilních vjemů reagovat mnohem rychleji než na zrakový podnět. WingTsun je tam právem považováno za nejrychlejší bojový systém vůbec. Důkazem jsou vysoce efektivní řetězové údery, jejichž rychlá sekvence naprosto zkratuje útočníka, který je tak tlačen do bezúčelné obrany. Jedinečnost WingTsun technik je zachována v tradičních formách, které překvapují svou jednoduchostí a srozumitelností. Při jejich správném provádění se dokonale protahuje a posiluje celé tělo. Přitom každý pohyb lze přímo použít k efektivní sebeobraně.

Více informací o bojovém umění Wig Tsun najdete na:wwww.ewto.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma