Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Rosický odjel z Vratislavi, zraněnou achilovku léčí v Praze

Rosický odjel z Vratislavi, zraněnou achilovku léčí v Praze
Na letenském fotbalovém stadionu se 31. května 2012 uskutečnila tisková konference trenéra fotbalové reprezentace Michala Bílka a kapitána týmu Petra Čecha před závěrečnou prověrkou s Maďarskem. Na snímku vlevo Tomáš Rosický a Milan Baroš (vpravo). JAKUB POLÁČEK / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický v neděli odjel z dějiště mistrovství Evropy do Prahy, kde bude za pomoci fyzioterapeuta Pavla Koláře léčit zraněnou achilovku. Do Vratislavi se má vrátit v úterý.

Kvůli zdravotním potížím Rosický střídal v poločase úterního utkání s Řeckem. V rozhodujícím zápasu základní skupiny proti domácímu Polsku v sobotu nenastoupil, v sestavě ho ve středu záložní řady nahradil Daniel Kolář. Po postupu do čtvrtfinále, v němž se český tým ve čtvrtek ve Varšavě utká s Portugalskem, Rosický připustil, že momentálně není příliš pravděpodobné, že by se dal do té doby do pořádku, aby mohl nastoupit. "Šance je, ale není veliká," řekl jednatřicetiletý záložník londýnského Arsenalu.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma