Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Rosický už při tréninku reprezentace zvládl větší zátěž

Rosický už při tréninku reprezentace zvládl větší zátěž
V pražské Generalli Aréně na Letné se 6. října 2011 konal otevřený trénink českých fotbalistů před zápasem se Španělskem. Na snímku zleva Zdeněk Pospěch, Tomáš Rosický a Milan Petržela MILAN KAMMERMAYER / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Rosický zvládl po potížích s lýtkovým svalem svůj druhý trénink s národním týmem před blížícím se mistrovstvím Evropy. Dnes dopoledne při přípravě na Strahově oproti úternímu tréninku zvýšil zátěž, ale jeho start v páteční pražské generálce s Maďarskem je nepravděpodobný.

Jednatřicetiletý záložník Arsenalu už znovu trénoval i s míčem, čemuž se celý minulý týden při soustředění v Rakousku vyhýbal. "Tomáš si přidává čím dál víc, jsme optimisty, že před začátkem Eura bude naprosto v pořádku. V pátek proti Maďarsku ale zřejmě ještě hrát nebude, abychom nic neriskovali," řekl ČTK manažer týmu Vladimír Šmicer. Fotbalisté měli dnes na programu dvoufázový trénink. Po dopolední části se reprezentanti odpoledne na Strahově věnovali především nácviku standardních situací. Ve čtvrtek je čeká klasický předzápasový trénink na Letné před pátečním utkáním s Maďarskem.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma