Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 7°C Skoro zataženo

SLEVA 40% na unikátní oblečení a doplňky Quiksilver!

SLEVA 40% na unikátní oblečení a doplňky Quiksilver!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Neuvěřitelná nabídka!!! 600 Kč za slevový kupon v hodnotě 1000 Kč na nákup oblečení a doplňků světoznámé značky Quiksilver a její dámské linie Roxy! Využijte 40% slevu na módu unikátního designu, nádherných barev, potisků a kvalitních střihů, které sedí.Nabídka je časově omezena do 25.11.2010.

  • Nabídka, která se nedá odmítnout!
  • Pouze 600 Kč za slevový kupon v hodnotě 1000 Kč na nákup zboží unikátní značky Quiksilver a její dámské linie Roxy v online shopu www.swis-shop.cz a v kamenné prodejně QUIKSILVER v OC FORUM v Ústí nad Labem
  • Široká nabídka kvalitního značkového oblečení a doplňků – trička, mikiny, svetry, kalhoty, bundy, batohy, tašky, kabelky aj.
  • Nenechte se zmást jinými značkami v e-shopu www.swis-shop.cz! Slevové kupony platí na Quiksilver a Roxy!
  • Výběr z obrovského množství zboží – cca 1000 ks oblečení, bot a doplňků značky Quiksilver a Roxy skladem!
  • Počet slevových kuponů na osobu maximálně 2 kusy!
  • Skvělý vánoční dárek pro Vaše blízké
  • Dejte se na exkluzivní značku sportovní elegance – Quiksilver znamená originální design, kvalitní látky a střihy a rozmanité barvy!

Nabídka zblízka

Jste nadšeným nositelem sportovních značek? Máte rádi pohodlný ležérní styl? Hledáte kvalitu za bezkonkurenční cenu? Pouze v těchto dnech máte jedinečnou příležitost využít exkluzivní nabídky na oblečení a doplňky světoznámé módní značky Quiksilver a její dámské linie Roxy! Využijte 40% slevy na kupon v hodnotě 1000 Kč a vyberte si z široké nabídky kvalitních triček, mikin, svetrů, kalhot, bund, kabelek, batohů, tašek aj.

Rozšiřte svůj šatník o unikátní designové oblečení z kvalitního materiálu! Nechte se inspirovat stránkami www.swis-shop.cz a vyberte si z nepřeberného množství originálních slušivých kousků světové módní značky Quiksilver. Nakupujte z pohodlí domova a nechte si vše doručit až k Vám!

Nenechte se zmást jinými značkami v e-shopu www.swis-shop.cz! Klikněte si na kategorii zboží, např. na batohy, a nahoře v nabídce Zobrazit prodávané značky si zadejte Quiksilver či Roxy (značky jsou řazeny abecedně).
Zakupte slevové kupony (na osobu max. 2!), na každém z nich ušetříte 400 Kč a uděláte radost sobě, nebo svým blízkým. Vánoční čas se blíží!

Na vlnách Quiksilveru

Představte si sluneční paprsky na australském pobřeží, dokonalé vlny, adrenalin při jejich sjíždění, a především zábavu s tím spojenou. Tohle vše se odráží ve značce Quiksilver. Je pro mladé, aktivní a nespoutané. Stejně jako sporty, se kterými spojuje své jméno.

Austrálie je rájem surfařů. Kde jinde tedy mohla vzniknout značka, která své počátky pojí právě s tímto sportem? Na konci šedesátých let chtěli australští surfaři Alan Green a John Law uskutečnit svůj sen: žít blízko Torquaye v Austrálii, vydělávat zde peníze a jezdit každý den na těch nejlepších vlnách. Proto se rozhodli, že začnou obchodovat s kvalitními, funkčními a moderními šortkami pro surfaře. V roce 1970 realizovali svůj nápad a založili ve městě Torquay v australském státě Victoria společnost Quiksilver. Do roku 1974 jejich šortky dosáhly kultovního věhlasu mezi nejlepšími jezdci světa.

Po pobřeží a vlnách se firma rozhodla zaútočit i na horské svahy. V roce 1986 se značka poprvé objevuje na horách prostřednictvím kolekce oblečení pro snowboarding. Rozrůstající se značka časem nemohla zůstat pouze u oblečení! Do jejích kolekcí zakrátko přibývají i doplňky a obuv.

Zvučné jméno jedné z největších společností s outdoorovým oblečením se pojí se jmény neméně výrazných osobností a špičkových sportovců. Tito lidé vytvářeli surfingový životní styl, ze kterého vycházejí všechny boardingové lifestylové trendy současnosti. Snowboardisti a surfaři, které spojují své jméno s touto značkou, sbírají medaile na světových pohárech a olympiádách. Kdo by neznal neuvěřitelného Kellyho Slatera, desetinásobného mistra světa v závodním surfování?

Není potřeba spojovat značku s celebritami! Zůstává věrná kořenům, ze kterých vyrostla, a to jsou boardové sporty, zejména surfing, windsurfing, skateboarding, snowboarding a životní styl odrážející pohodu, hravost a nespoutanost.

Více informací naleznete zde:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,280
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma