Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Články autora

roj

Lyžování

Baví mě být svobodná jako vlk, pochvaluje si Samková

roj 13. 12. 2016
Eva Samková je na novou sezonu připravená a cítí se být v dobré formě. Olympijská vítězka ve snowboardcrossu má plán na sezonu jistý - chce vyhrát Světový pohár, mistrovství světa a kvalifikovat se na olympiádu. Odvahu a volnost jí budou symbolicky dodávat vlci, kteří jí zdobí helmu.
Ostatní sporty

Zvony Svatovítské katedrály a slova obdivu. Sportovci se loučili s Čáslavskou

roj 12. 9. 2016
S nejlepší českou gymnastkou a sedminásobnou olympijskou vítězkou Věrou Čáslavskou se do Národního divadla přišly rozloučit stovky sportovců. Byla to výjimečná žena, vzpomínali na sportovkyni, která zemřela po těžké nemoci 30. srpna.
Ostatní sporty

Mužská štafeta útočila na medaili, nakonec je šestá

roj 14. 3. 2015
Čtveřice českých biatlonistů Michal Krčmář, Jaroslav Soukup, Michal Šlesingr a Ondřej Moravec nastupovala do štafety na 7,5 kilometru s medailovými cíli. Naději měla ještě v závěrečném úseku, Moravci se ale nepovedla střelba. Češi tak skončili na šestém místě, zlato bralo po 11 letech Německo.
Ostatní sporty

Aktualizováno: Další biatlonový úspěch! Moravec má bronz z vytrvalostního závodu

roj 12. 3. 2015
Český biatlonista Ondřej Moravec získal z vytrvalostního závodu na 20 kilometrů bronzovou medaili. V součtu všech čtyř položek chyboval jen jednou. První místo na mistrovství světa v Kontiolahti získal Martin Fourcade z Francie. Bronz má Nor Emil Hegle Svendsen. 
Lyžování

Aktualizováno: Soukalová vyhrála nad počasím, ale zůstala bez medaile

roj 8. 2. 2015
Po třech bezchybných střelbách přišla Gabriela Soukalová o svou vedoucí pozici ve stíhačce, když v hustém sněžení na poslední stojce dvakrát minula. Skončila nakonec na pátém místě. Veronice Vítkové se soupeřka trefila do cíle a česká reprezentantka tak nakonec kvůli zdržení v poslední střelbě dojela až na 11. místě. 
Lyžování

Aktualizováno: Šlesingr doběhl ve stíhačce jedenáctý, zlato má slovinská mašina

roj 8. 2. 2015
Biatlonista Michal Šlesingr nakonec očekávanou medaili ve stíhačce v Novém Městě na Moravě nezískal. Po jedné chybné ráně na poslední střelecké zastávce a horším běžeckém výkonu nakonec skončil jedenáctý. Zlato stejně jako v sobotním sprintu získal Slovinec Jakov Fak. Přestože počasí během mužského závodu bylo o něco vstřícnější než v předchozí ženské stíhačce, rozhodovaly zejména poslední kilometry a závěrečná střelba.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma