Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Manchester i počtvrté venku remizoval, na Sunderlandu hrál 0:0

Manchester i počtvrté venku remizoval, na Sunderlandu hrál 0:0
zdroj: tisková zpráva

Fotbalisté Manchesteru United potvrdili, že v této sezoně se jim v lize nedaří vyhrávat zápasy na půdě soupeře. I ve čtvrtém venkovním utkání tak uhráli pouze remízu, když v 7. kole hráli v Sunderlandu bez branek.

Zápas měl kuriózní předehru, když musel být výkop zhruba o dvacet minut odložen po havárii vody nad šatnou Manchesteru. Kvůli prasklé trubce se promáčel strop a jeho část se zřítila do šatny. V tu chvíli však žádný z hráčů nebyl uvnitř.

Hostující hráči pak začali zápas hodně vlažně a mohli děkovat brankáři Van der Sarovi, že brzy neprohrávali. V útoku se nedařilo překvapivé dvojici Macheda - Owen a nepomohla ani střídání. Domácí byli nebezpečnější, ale Zenden trefil jen tyč a lépe se nevedlo ani Bentovi. Sunderland tak počtvrté za sebou remizoval.

Tottenhamu se začíná vyplácet angažování Van der Vaarta. Ten dnes dvěma góly zařídil výhru 2:1 nad Aston Villou a trefil se tak již počtvrté z posledních čtyř zápasů.

První vítězství v sezoně si připsal Everton, který zvítězil 2:0 na půdě Birminghamu. Český stoper Martin Jiránek to sledoval jen z lavičky domácích.

Podobně na tom byli i Marek Štěch a Radoslav Kováč, kteří také zůstali jen mezi náhradníky při remíze West Hamu 1:1 s Fulhamem.

Nezahrál si ani reprezentant Roman Bednář, který se potýkal s menším svalovým zraněním a znovu se tak nedostal do nominace West Bromwiche při remíze 1:1 s Boltonem.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma