Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Premiéra filmu od Burton Snowboards za účasti legend SNB míří do Prahy!

Premiéra filmu od Burton Snowboards za účasti legend SNB míří do Prahy!
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Po dvou letech, po 730 dnech a 17.520 hodinách je to opět tady! Nový film od Burton snowboards s názvem Standing Sideways přichází do České republiky! Stane se tak v úterý 27. září v pražském KC Vltavská a bude to opět událost roku, jejímž exkluzivním mediálním partnerem je Tiscali.cz/DOKLUBU.CZ

Událost roku je to ostatně pokaždé když přivážíme nový film od Burtonu, ale tentokrát vám přivezeme i jeho aktéry! To znamená, že pokud dorazíš na tuhle velkolepou párty, potkáš se s legendami snowboardingu jako jsou Terje Haakonsen, Jussi Oksanen, Kazuhiro Kokubo, Marc McMorris a Ethan Deiss. Právě tihle jezdci osobně uvedou a pokřtí svůj nový film, který vám promítneme na speciálním plátně o velikosti 8x5metrů navíc s luxusním koncertním zvukem.

Kromě toho si v KC Vltavská užijete exkluzivní koncert G-Point Hunters, formace složené z mistrů Romana Holého a Matěje Ruprta. Můžete se těšit na djské sety Robota a Jorgose, kteří si to rozdají písničku po písničce za doprovodu DJe Akvamena.

A tohle všechno zakončíme exkluzivní autogramiádou všech jezdců, která proběhne v Chill-out stagei Tiscali.cz/DOKLUBU.CZ, kde si během večera budeš moci odpočinout a zkouknout všechny Burton filmy za posledních deset let!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma