Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Zataženo

Sparta blízko ovládnutí základní části, Kladno je v play off

Sparta blízko ovládnutí základní části, Kladno je v play off
V pražské Tipsport areně se 15. února 2012 odehrálo utkání 48. kola Tipsport extraligy mezi celky HC Sparta Praha a PSG Zlín. Na snímku Sacha Treille (vlevo) a Jakub Sedláček (vpravo). MILAN KAMMERMAYER / MEDIAFAX | zdroj: tisková zpráva

Hokejisté Sparty jsou dvě kola před koncem základní části extraligy blízko zisku Prezidentova poháru. Pražané porazili Mladou Boleslav 4:2 a před druhou Plzní, která doma prohrála s Kladnem 0:4, mají náskok osmi bodů. Západočeši však mají k dobru jedno utkání.

Kladno si výhrou na ledě Indiánů jako osmý tým zajistilo postup do play off. Devátou a desátou pozici drží týmy Komety Brno a Třince, které v neděli nehrály. Úřadující mistr Třinec má však stejně jako například Plzeň jedno utkání odložené, takže má postup do předkola zcela ve své režii. Celky na jedenáctém až třináctém místě ale pokračují ve stíhací jízdě. Aktuálně jedenácté Karlovy Vary porazily České Budějovice 3:1 a po šesté výhře za sebou a desátém zápase se ziskem minimálně bodu za Třincem zaostávají o tři body. Stejně je na tom dvanáctý Litvínov, který vyhrál 5:4 po samostatných nájezdech na ledě Liberce. Slavia vyhrála počtvrté za sebou v Pardubicích, tentokrát 5:4 po samostatných nájezdech, a posunula se před Mladou Boleslav na třinácté místo. Oba celky mají shodně 59 bodů a na Třinec ztrácejí osm bodů. Stejně jako Oceláři ale ještě odehrají tři zápasy. V přímém souboji o šesté místo porazily Vítkovice Zlín 1:0 po samostatných nájezdech a před finišem základní části mají bod náskok.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma